Lite av vad som jag hittade i datorn!!

Bill och Bull nere i Båstad :)
Lovsång på Frizon
Hittade Benjamin och hans vänner på Frizon... här visar dom upp sin snygga husvagn!!
Natt tennis i Båstad
Bright Color från Afrika kom till Frizon och dansade och sjöng lite för oss :)

Sista dagen på Frizon

hmm svårt att avgöra... men tror det  här bandet va ändå lite bättre XD jag va dock ganska ensam om det i mitt gäng... Benea Reach från Norge! Dom va awesome såklart så gick det inte att få de där bra bilderna då pga. ljuset men iaf. det funkade.
Shit vilken skön bas dom hade! Och va dom härjade på scenen sen då!! AWESOOOOOOEM!!!!!!!!!!!!!! Synd inte Anberlin va lika bra :P hehe nej då men dom va också bra!
Idag är sista dagen och endast sista gudstjänsten och städning som gäller.. :) sen hem till riktig säng och vardagen igen.

Lite mer från Frizon!

Enligt mig hittills Frizons bästa spelning. Aim For The Sunrise spelar hardcore och de va bra drag gillade dom skarpt. Synd att dom bara fick spela i Bildtältet... hade varit ännu grymmare om det hade fått vara i Magasinet ^^

Frizon

Lite bilder från festivalen!
Rend Collective Experiment
Fotbollsinvigning
Gudstjänsterna är oftast bra och man får tända ljus för nära och kära!

Frilans för FP

Wohoo lite extra jobb :D ska till Frizon festivalen på onsdag och FP vill ha en artikel om festivalen. Jag får 1500kr för jobbet. NU gäller det att göra detta bra... det är en ingång i arbetslivet!!
Ska bli kul att få åka dit och visa upp sina kunskaper både för folket som jobbar för festivalen och för tidningarna som skriver om den. FP är ganska tråkiga måste jag säga men om man skaffar rätt kontakter så funkar det tydligen att få visa upp sig lite!!!! :)
http://www.frizon.nu/
Börjar jobba på onsdag klockan 9.00 så är jag hemma igen söndag kväll... vi hörs!

RSS 2.0